UltraPlus indus Jūs galite naudoti ir orkaitėje, ir mikrobangų krosnelėje, ir šaldytuve, ir šaldiklyje.
UltraPlus kepkite kepsnius, žuvį, vištą, daržovių patiekalus, pyragus. VISKĄ! Jie puikiai tinka pašildyti patiekalams. Gaminant nereikia pilti vandens, todėl produktuose išlieka daugiau vitaminų ir mineralinių medžiagų. Jei gaminat patiekalą iš mėsos, nereikia pilti papildomai riebalų.

UltraPlus serija
UltraPlus 3l
UltraPlus 3l: ilgis 30 cm, plotis 20 cm, aukštis 13,5 cm
UltraPlus 5l
UltraPlus 5l: ilgis 30 cm, plotis 12 cm, aukštis 15 cm

UltraPlus Lazanijai
Lazanijos UltraPlus. Labai šaunus indas tiks ne tik lazanijai, bet ir apkepams, pyragams, mėsytei, žuviai ir t.t kepti orkaitėje. Verta įsigyti!
Išmatavimai: 1,75 l, ilgis: 37 cm, plotis: 25 cm ir aukštis 15 cm (su dangčiu).
Lazanijos apatinę dalį ir dangtį Jūs galite naudoti kartu ir atskirai kaip 2 kepimo formas. Indas atsparus temperatūrai nuo -25C iki +220C. Šiame inde Jūs galėsite iškepti lazaniją, žuvį, daržovių patiekalus, supjaustytą vištą ar antį, įvairius pyragus…
Patarimas. Gaminant orkaitėje, ją visada reikia iš anksto įkaitinti. Iš orkaitės ar mikrobangų krosnelės indą visada išimkite su apsauginėmis pirštinėmis.
Kas yra UltraPlus?
„UltraPlus“ – tai indas šaldytuvui. „UltraPlus“ – tai indas šaldymo kamerai. „UltraPlus“ – tai indas mikrobangų krosnelei. „UltraPlus“ – tai indas serviravimui.
„UltraPlus“ – tai indas gaminimui orkaitėje. Skirtas įvairiam maisto gaminimo ciklui: paruošimui, serviravimui, šaldymui, saugojimui, pašildymui. Jame galima ruošti ir žuvį, ir mėsą, ir daržoves, ir pyragą,ir makaronus.
„UltraPlus“ naudojimo temperatūrų intervalas nuo -25 laipsnių šaldiklyje iki +220 laipsnių orkaitėje. Tik išėmus iš šaldiklio, galima dėti į mikrobangų krosnelę.
„Ultra Plus“ – tai XX amžiaus indas. Jis pagamintas iš politermio. Patogios, didelės rankenėlės leidžia patogiai paimti ir apsaugoja Jūsų rankas nuo įkaitusio indo. Jis labai lengvas, pagamintas tokios formos, jog pašildžius maistas visame inde vienodai įšyla. Indas turi mažas kojeles, todėl pastačius ant stalo, karštas dugnas nesiliečia su stalo paviršiumi.
Išgaubtos formos dangtelyje vienodai pasiskirsto garų kondensatas. „UltraPlus“ pagamintas taip, kad ruošiant maistą, karšta oro srovė išgarinama iš indo. Baigiant gaminti patiekalą, galima nuimti dangtį, kad patiekalo paviršius apskrustų (nors puikiai apskrunda ir su uždengtu dangčiu ir neišdžiovina patiekalo).
Naudojant šiuos indus, galima gaminti iš karto du patiekalus (dviem aukštais), pavyzdžiui apatiniame inde ruošti mėsą, o ant viršaus, uždėjus apverstą dangtį, daržoves.
„UltraPlus“ dangtį galima naudoti kaip pagrindą, o pačiu dubeniu patiekalą uždengti. Tokiu būdu galima ruošti vištą: 13 min. dėkime ją į mikrobangų krosnelę, po to nuimkime dangtį ir baikime kepti 17 min. 220 laipsnių temperatūroje. Užtruksite tik 30 min., t.y. dvigubai greičiau nei įprasta.
Šiame inde galime puikiausiai kepti duoną. Pirmiausia jame užmaišyti tešlą, leisti pakilti ir tada kepti. Viskas viename inde.
Ruošiant nesaldžius patiekalus, rekomenduojama nenaudoti riebalų. Kepant pyragus (be riebalų), indą reikia patepti riebalais.
„UltraPlus“ lengvai plaunamas, taupo Jūsų jėgas ir laiką! Išbandykite ir jūs!!!